Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Lokalitet
Stubhuset
Grangårdsvej 11
9530 Støvring
Arrangører
Target
For alle
Litteratur

Benjamin Koppel fortæller om ”Annas Sang”

24.08.23
Mød musikeren og forfatteren i Stubhuset

Benjamin Koppel tager publikum med bag scenen til sin anmelderroste roman; Annas Sang. Bogen er en familiekrønike om hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin i de sidste år af hendes næsten 100-årige liv.

Om bogen

Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har i den grad rørt sit publikum og taget både anmeldere og læsere med storm og er nu solgt i over 90.000 eksemplarer. Den har desuden vundet Læsernes Bogpris.

Scanbox Productions har netop købt rettighederne til at filmatisere romanen. Benjamin Koppel skal efter planen stå for musikken til filmen. Hvornår filmen skal stå klar, er endnu uvist.

Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed. Hannah (romanens hovedperson) vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker som sine brødre, og bliver optaget på konservatoriet. Da hun forelsker sig i den unge idealist Aksel, synes friheden og lykken at være lige indenfor rækkevidde. Men i hendes jødiske familie betyder slægten og traditionerne alt, og da brødrene afviser ægteskabsmæglerens forslag til jødiske brude og gifter sig med danske kvinder, er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

Arrangeret af Rebild Bibliotekerne og Stubhuset i Støvring

Materialer