Fem personer i samtale om en bog
Fem personer i samtale om en bog

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Target
For alle
Litteratur

Opstart af ny læsekreds på Terndrup bibliotek

10.12.19
I en læsekreds deler du din læseglæde med andre og kommer måske til at læse noget andet, end det du ellers læser. I kan sammen diskutere handlingen i en god bog, udveksle meninger og tale om, hvordan I hver især forstår bogen.

Aftenen er for dig, som har overvejet at dele din læseoplevelse og tale med andre, som har læst den samme gode bog som dig, men som har været i tvivl om, hvordan man kommer med i en læsekreds, og hvordan det helt praktisk foregår. Læsekredsen er for mange et hyggeligt og indholdsrigt samvær omkring den gode litteratur.

Biblioteket inviterer alle interesserede til at høre om, hvad en læsekreds er, og fortæller om hvordan biblioteket kan hjælpe jer godt i gang med læsningen og diskussionerne. I kan få hjælp til at finde gode bøger, høre hvilke særlige lånemuligheder I får og få en bibliotekar til at være ordstyrer på de første to møder.

I kan også benytte biblioteket til at holde jeres læsekredsmøde, så er der ingen som skal være ”værter” derhjemme og man slipper for at skulle rydde op og støve af inden man får ”gæster”.

Målet med mødet er, at der samme aften bliver dannet en ny læsekreds for Terndrup og omegns borgere, men andre både nye og “gamle” læsekredsdeltagere er velkomne.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Bare mød op!