Ordkraft-logo og portræt af Ane Riel
Ordkraft-logo og portræt af Ane Riel

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
25 kr.
Lokalitet
Terndrup Medborgerhus
Terndrup Center 6-8
9575 Terndrup
Arrangører
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Optakt til Ordkraft 2020

27.02.20
Vi varmer op til Ordkraft med et inspirerende arrangement, der besøger alle regionens biblioteker i begyndelsen af 2020.

Kom og få en introduktion til Ordkraft 2020 og hør den prisvindende forfatter, Ane Riel, fortælle om sit forfatterskab, når vi spørger hende ”Hvem er du…?”, der er årets tema på Ordkraft 2020.
Ane Riels forfatterskab kredser om menneskelige relationer, hvor hun med alvor og humor, idyl og gru, skildrer skæve eksistenser og grumme skæbner. Men hvem er Ane Riel? Og hvordan kan hun skrive med så megen hjertevarme om det tragiske?

Ordkraft 2020 foregår torsdag d. 15. april, fredag d. 17. april og lørdag d. 18. april i Nordkraft i Aalborg.

Se nyheder og meget mere om Ordkraft på www.ord-kraft.dk eller på facebook https://www.facebook.com/Ordkraftdk/

Om Ane Riel

Ane Riel (1971) er opvokset i Skåde ved Aarhus. I 2013 udkom hendes anmelderroste debutroman, ”Slagteren i Liseleje”. ”Harpiks” er Ane Riels prisvindende anden roman, som udover at være oversat til flere sprog, er blevet filmatiseret med bl.a. Sofie Gråbøl. I efteråret 2019 er hun nu klar sin tredje roman, ”Bæst”, der er en episk fortælling om den usædvanligt stærke dreng, Leon. I dag er Ane Riel bosat i Liseleje sammen med sin mand, Jazzmusiker Alex Riel.

 

Læs mere om Ane Riel på www.aneriel.dk

 

Arrangeret af Ordkraft og Rebild Bibliotekerne

Materialer