ORD I NORD

arrangeres i et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, Bogby9520 i Skørping og Rebild Bibliotekerne.

Ord i Nord er igen udsat – denne gang til 5. februar 2022. Programmet bliver med de samme kendte forfattere.

OBS: alle billetter er solgt pt.

Vi får besøg af Iben Mondrup, Svend Åge Madsen og Jens Smærup Sørensen. Desuden præsenterer Mette Gregersen fra bogbyens skriveværksteder sin nye novellesamling.

 

Praktisk information 2021

Aktiviteterne foregår denne gang i den store sal på Kulturstationen, Sverriggårdsvej 4-6, 9520 Skørping. Gratis parkering ved døren, og der er endvidere masser af andre gratis parkeringspladser på Herman Bangs Vej lige ved stationen og ved Skørping Centret bag Kulturstationen. Indkørsel fra Sverriggårdsvej.
Find Kulturstationen på kort

Tog til døren

IC-tog kører til og fra Skørping hver time. Nærbanen fra Aalborg har endestation i Skørping og kører hver time. På lørdage indtil kl 15.

Billetpriser

Billet til hele dagen koster 250,- kr. i forsalg indtil den 31. december. og inkluderer en let frokost, kaffe, vand, eftermiddagskage samt et glas vin til afslutning. Efter den 1. januar er prisen 300,- kr.

Billet købes på www.himmerlandsbilletten.dk eller ved indgangen, hvis der fortsat er ledige billetter. Bemærk i øvrigt, at der kun er et mindre antal billetter til salg af hensyn til afstandsreglerne.

ORD I NORD sætter den skrevne og mundtlige, nordjyske fortælling i fokus. En festival, der samler forfattere og fortællere med rod i det nordjyske, eller hvis fortællinger udspringer af Nordjylland. Udsyn og fremsyn med nordjysk vinkel.

Husk: På ORD I NORD kan du få det hele med, for vi har ingen programpunkter, der overlapper hinanden tidsmæssigt. Vil du helt tæt på forfatterne i hyggelige og varme rammer uden banegårdstemningen fra de store festivaler, så er ORD i NORD stedet.

Litteratur i Skørping og omegn 
ORD I NORD er langt fra den eneste litterære begivenhed i Skørping og omegn. Bogby 9520 har jævnligt arrangementer. Det samme har Mariagerfjord Bibliotekerne og Rebild Bibliotekerne.