5 gode serier til dig der er tween

26.01.21
Bare fordi biblioteket er lukket, behøver du ikke undvære en god bog at forsvinde ind i.

Her er 5 bud på gode serier, der alle enten kan lånes på eReolen Go eller reserveres til vores RING & HENT ordning. Har du brug for mere inspiration er du altid velkommen til at sendes os en mail, så vil vores børnebibliotekarere altid gerne sende et par anbefalinger din vej.

Klik her for at læse mere om RING & HENT-ordningen

Klik her, hvis du vil kontakte børnebibliotekarerne for mere personlig vejledning

Goal!

Er du til fodbold, er serien ”Goal” lige noget for dig. Tony elsker at spille fodbold. Han vil gerne spille for U13-holdet, men hans far tror, det vil være for hårdt for Tony. Hvad mon Tony så gør? Serien er skrevet af den professionelle fodboldspiller Griezmann. Historierne er opdigtede, men inspireret af Griezmanns egne oplevelser. 1. del i serien på eReolen Go:

Håndbog for superhelte.

Er du mere til superhelte, er serien ”Håndbog for superhelte” et rigtig godt bud. Lisa bliver mobbet på sin nye skole. Hun søger tilflugt på biblioteket og her finder hun en helt særlig bog. Bogen lærer hende at udvikle superkræfter. Og hun finder modet til at tage kampen op mod en tyvebande. 1. del i serien på eReolen Go:

Animal Heroes

Her bevæger vi os fortsat i et superhelteunivers. Falkevinge er første bind i superhelteserien "Animal heroes". Pepe er 11 år og bor hos sin mor i udkanten af Barcelona. Han har ingen søskende og ingen venner i skolen. En dag møder han falken Horus, og sammen bliver de optaget i superheltegruppen Animal heroes. 1. del i serien på eReolen Go:

Vlogpigerne

Drømmer du om at lave din egen vlog, så læs med her. I denne serie møder vi pigerne Lærke og Muna, som vil lave video-podcasts. De kalder sig Vlog-pigerne. Muna interviewer, og Lærke filmer. Senere kommer Malle med i gruppen. Hun er dygtig til at klippe. Pigerne vil rapportere fra havnefesten i byen, men hurtigt kommer deres reportage til at dreje sig om mobning. 1. del i serien på eReolen Go:

 

Selfie Simon

Simon drømmer om at blive en berømt youtuber. Da Simon skifter skole bliver han udfordret på internettet. Det starter uskyldigt, men udvikler sig til både ulovlige og livsfarlige challenges. Hvor langt tør Simon gå for at blive en berømt YouTuber? 1. del i serien på eReolen Go:

Materialer