7 opskriftsbøger til kommende vindere af Bagedysten

03.03.23
Er du fan af fondant? Bliver du lykkelig, når du hører det helt rigtige knæk fra en veltempereret chokolade? Og har du sukket henrykt over sprøjteposens mange anvendelsesmuligheder? Så har vi garanteret en bog med kageopskrifter til dig. Her er 7 bøger, der kan hjælpe dig på vej til at blive den næste vinder af Den store bagedyst.

Baking moments: Signaturkager fra @frederikkewaerens - Frederikke Wærens

339.000 følgere på Instagram kan ikke tage fejl. Frederikke Wærens er de sociale mediers ukronede kagedronning, og her deler hun opskrifter på smukke og lækre signaturkager.

Klik her for at reservere Baking moments

Oh lálá - chokolat

Du får præcis det, du forventer med denne bagebog: Chokolade i lange baner. I småkager, lagkager, plantebaserede kager osv. Uhmn lálá!

Klik her for at reservere Oh lálá - chokolat på bibliotek.dk

Konditorkager alle kan bage - Katrine Foged Thomsen

Du kender hende som dommer i Den store Bagedyst. Den rolle har hun selvfølgelig, fordi hun selv er en meget ferm konditor. Her præsenterer hun konditorkager, alle kan bage, og det kan hun jo sagtens sige. Lad det komme an på en prøve!

Klik her for at reservere Konditorkager alle kan bage på bibliotek.dk

Klimakløgtigt kagekalas - Jasmin Gabay

Bagebogen til den klimabevidste bager. Jasmin har fokus på råvarer, der er i sæson og på rester, så du kan lave lækkerier med god samvittighed. Hvis det ikke er nok, så er titlen en mundvandsfremkaldende allitteration, og hvem elsker ikke det?

Klik her for at reservere Klimakløgtig kagekalas

Plantebaserede fristelser : 60 opskrifter på kager, konfekt og is - Anette Hoeg Nielsen

Anette Hoeg Nielsen er kostvejleder og har bloggen madmedgloed.dk, hvor hun deler opsrkifter fra det plantebaserede køkken. I denne bog får du både bagte kager, rawkakes, is og konfekt til den lækkersultne veganer. Mange af opskrifterne er oven i købet glutenfri.

Klik her for at reservere Plantebaserede fristelser på bibliotek.dk

Pyntebogen - Annemette Voss Fridthjof

Annemette Voss Fridthjof vandt Den store bagedyst i 2013, og har siden beriget os med adskillige opskriftsbøger. Her nørder hun helt ned i pyntedetaljer, der får dit bagværks æstetik til at matche smagsoplevelsen.

Klik her for at reservere Pyntebogen på bibliotek.dk

Valdemarsro: Kager & desserter - Ann-Christine Hellerup Brandt

Hvis du nogensinde har googlet en opskrift, så har du højst sandsynligt stiftet bekendtskab med de uofficielle verdensmestre i søgemaskineoptimering, madbloggen Valdemarsro. De har en opskrift på snart sagt alle retter i verden, og her får du et udvalg af deres bedste bud på kager og desserter.

Som altid med Valdemarsro får du gode vejledninger, som er lette at følge, krydret med lækre billeder.

Klik her for at reservere Kager & desserter

Materialer