Åben skole Booktalks

30.09.21
Børnebibliotekarerne har været rundt og besøge skolernes 3. årgang og holde booktalks. Find bøgerne her.

Laila og Signe anbefaler blandt andet de sjove bøger om Karl Smart, den flotte og spændende bog om mystiske steder i hele verden og tegneserien Nordlys, som er et fortryllende nordisk eventyr.

Mette og Jeanette anbefaler fx serien Battle Royale til dig der kan lide action og spænding. Hvis du spiller fodbold eller gamer, synes du måske også det er sjovt at læse serien om Fodboldtvillingerne eller Team Gamer. Og hvis du kan lide det overnaturlige, er tegneserien om Spøgelsesvennen både gribende og spændende.

 

Laila og Signe har her fundet en bunke bøger, hvor du for eksempel kan læse om pigen Lisa der er en superhelt i Håndbog for superhelte. Koldt blod-serien er en krimiserie med flere bind, til dig der vil have spænding og lidt gys. Robin Hood kender vi alle, og nu kan du læse om ham i Helt-bogen, hvor du selv bestemmer handlingen ud fra de valg du tager.

Hvis du er vild med vikinger, så kig her på de sidste bøger fra Mette og Jeanette. En stor og flot fagbog med alle fakta om vikinger, og så Bersærk-serien om Tora der skal lære at styre sine kræfter. Anders Kofoed ved ALT om dyr, og i Superkryb præsenterer han 84 forskellige slags småkryb. Allerbedste Molly er en serie om veninder, skolen og en irriterende familie… det kender vi jo alle…