Fede fortællinger i spillenes verden - Lego City Undercover

26.03.22
Denne gang anbefaler vi Lego City Undercover til PS4

Selvom GTA-serien er blandt de mest populære på markedet, så er der mange forældre der tøver med at lade sine børn spille dem, pga. det voldelige indhold. Men frygt ej! Lego City Undercover er et fantastisk alternativ. Mange kalder det faktisk for "GTA for børn".

Og det er ikke svært at se hvorfor. Lego City Undercover er et gigantisk open world spil, der foregår i en stor by, der indeholder hele molevitten; travle gader, heftig trafik, skyskrabere og masser af liv. 

Man spiller som strisseren Chase McCain, der er Legos svar på John McClane fra Die Hard eller Martin Riggs fra Dødbringende Våben. Efter to år væk fra LEGO City vender McCain tilbage, og som noget af det første får han til opgave at sætte spillets hovedskurk Rex Fury bag lås og slå. Således starter eventyret og man bliver sluppet ud i spillets åbne verden.

Herefter følger en hel masse action packed missioner, som bringer dig rundt omkring i Lego City og de omkringliggende områder. Hvis man har spillet Lego-spil før, så vil der være masser af velkendt gameplay; man skal samle objekter, bygge med lego og løse puzzles. Dog er der ikke nogen co-op denne gang. Der er selvfølgelig også blevet lånt flittigt fra GTA og der er således et hav af forskellige køretøjer til din rådighed, som kan fragte dig frem og tilbage. 

Lego City Undercover er spækket med lun humor og masser af hemmeligheder. Selvom det hovedsageligt er rettet mod børn, så er der altså også masser af sjov for voksne - især for Lego-entusiaster. 

Du kan reservere spillet her: