Fede fortællinger i spillenes verden - Shadow of the Tomb Raider

07.02.22
Linus er tilbage og anmelder i denne uge Shadow of the Tomb Raider til PS4

Så er jeg tilbage på pinden efter halvanden måneds barsel. Man skulle jo så tro, at jeg i mellemtiden har læst en masse bøger og spillet en masse spil, meeeen nej. Det har der ikke været tid til, hvor chokerende det end lyder! 
Til gengæld husker jeg tydeligt, da jeg spillede Shadow of the Tomb Raider, på et tidspunkt før jeg fik børn og det får mine varmeste anbefalinger. 

Tomb Raider-serien har en del år på bagen efterhånden, med første kapitel i serien udgivet helt tilbage i 1996. Siden da har vi set Tomb Raider i mange forskellige afskygninger, både i spil- og filmformat. Shadow of the Tomb Raider fra 2018 er det seneste skud på stammen. 

Som altid spiller man som eventyreren og heltinden Lara Croft. Denne gang går turen til Sydamerika, hvor Lara ved et uheld kommer til at igangsætte den mayanske apokalyps. For at sætte en stopper for jordens undergang, må hun ud på en rejse, der tager hende dybt ind i den sydamerikanske jungle i en søgen efter den sagnomspundne by, Paititi. 

Shadow of the Tomb Raider er spækket med store, flotte omgivelser. Der er utal af dungeons og grotter, der kan udforskes samt et hav af snedigt udtænkte puzzles. Kampsystemet er underholdende og man kan bruge sine omgivelser på innovative måder og tage fusen på sine fjender. Fx. kan man rulle sig i mudder, så det er sværere for skurkene at få øje på dig. 

Du kan reservere Shadow of the Tomb Raider her: