Fede fortællinger i spillenes verden: Untitled Goose Game

28.07.22
I denne uge anbefaler vi Untitled Goose Game til PS4

Untitled Goose Game udkom i 2019 og er udviklet af House House. På den relativt korte tid siden sin udgivelse, er spillet gået hen og blevet en sand fanfavorit. Og det er med rette, for Untitled Goose Game er et af de seneste års mest sjove og kreative spil. 

Spilleren tager styringen over en drillesyg gås, der løber rundt og gør livet surt for beboerne i en lille engelsk landsby. Landsbyen er delt op i 4 områder, og for hvert af disse følger der en række "missioner", som gåsen skal udføre for at komme videre. Alt sammen med formålet at genere beboerne mest muligt. Udover at kunne rappe, baske med vingerne og løbe, kan gåsen også samle ting op med næbbet og på denne måde manipulere med sine omgivelser. Eksempelvis er der en mission, hvor man stjæler en svagtseende drengs briller og ender med at låse staklen inde i en telefonboks. En anden mission går ud på at drille den lokale gartner - her kan man stjæle hans hat eller radio eller tænde for vandslangen, hvilket resulterer i at gartneren bliver våd. Det er meget simple ting, men det er virkelig morsomt.

Der er ufatteligt mange ting man kan manipulere med og som har forskellige reaktionsmønstre hos landsbyens indbyggere. Derfor er der også utroligt høj genspilningsværdi i Untitled Goose Game - der skal mindst en håndfuld gennemspilninger til, før man har gennemgået alle scenarierne.

Man kan spille to spillere sammen, så man kan gøre livet miserabelt for landsbyen i fællesskab. Det er perfekt til lidt familiehygge henover weekenden. 

Du kan reservere Untitled Goose Game her: