Fem hurtige anbefalinger

18.12.20
Hvad skal du læse? Her er en håndfuld anbefalinger fra Charlotte, Heidi, Signe og Poul

Klik her for at læse eller lytte til
Malene Ravn: "Hvor lyset er" på eReolen

Carl Fischer er en lille purk med store tanker, og som voksen får han udfordringer med det svære sind. Heid har læst en dejlig roman om malerkunst og kærlighed, i en tid med Den Spanske Syge, og krigen der lurer rundt om hjørnet.

Malene Ravn: Hvor lyset er

Klik her for at læse eller lytte til
Laura Ringo: "Fødedygtig" på eReolen

Poul morede sig godt med historien om folkeskolelæreren Liv, der bakser med ustyrlige under på jobbet, og en kæreste der er skruk. For Liv ved ikke, om hun overhovedet vil have børn. Letlæst og bittersød roman med genkendelige hverdagsproblemer for både mænd og kvinder.

Laura Ringo: Fødedygtig

Klik her for at læse eller lytte til
Vigdis Hjorth: "Henrik" på eReolen

Charlotte har læst romanen, der er en moderne omskrivning af Ibsens teaterstykke "Hedda Gabler", og hun var godt underholdt. Henrik er en småborgerlig mand der er træt af sit liv, og det er skarpt og morsomt beskrevet.

Vigdis Hjorth: Henrik

Klik her for at læse eller lytte til
Matthew Arlidge: "Okker Gokker" på eReolen

Er du til barske og voldelige krimier, hvor spændingen får dig til at vende næste side igen og igen? Så anbefaler Heidi serien om Helen Grace. Hun har en traumatisk fortid, og den går igen i de kringlede plots med bestialske og onde mordere.

Matthew Arlidge: Okker Gokker

Klik her for at lytte til
Kate Elizabeth Russell: "Min mørke Vanessa" på eReolen

Signe har læst denne moderne "Lolita". Om en ung pige, der forføres af sin lærer, og som voksen reflekterer over hvad der skete. Hvem forførte egentlig hvem? Velskrevet og tankevækkende roman, der rammer lige ned i #metoo debatten

Kate Elizabeth Russell: Min mørke Vanessa

Materialer