Hyggelige familiespil til ferien

21.06.21
Spilanbefalinger til hele familien.

Linus anbefaler spil I kan spille sammen i hele familien - fra 3 år og opefter!

Portal Knights:
I dette hyggelige RPG har du som formål at genskabe fred og orden ved besejre de onde Portal Guardians. Spil med en kammerat og vælg mellem forskellige typer krigere, som sammen skal gå på opdagelse i en stor åben verden og lave våben og udstyr. 

It Takes Two:
Et forunderligt lille eventyr om de to dukker May og Cody, der er fanget i en mystisk verden. For at finde vejen hjem, skal de igennem mange forhindringer og udfordringer. It Takes Two er et co-op spil og man kan faktisk slet ikke spille det alene - perfekt til en aften foran skærmen med familien eller nogle venner. 

Lego Star Wars - The Force Awakens: 
Titlen fortæller det hele: Star Wars, men i Lego-format. Denne gang indtager man rollen som Rey, Han Solo eller en af de andre karakterer fra universet. Du kan spille alene eller sammen op til 2 spillere. Sammen skal I finde Luke Skywalker og bekæmpe den onde First Order. 

Overcooked: All You Can Eat: 
Supersjovt og hæsblæsende spil for 1-4 spillere, hvor man samarbejder om at lave mad i et køkken - ofte meget udfordrende steder, som fx på kanten af en vulkan. Perfekt til familie-hygge-aften! 

Du kan reservere spillene her: