Nye fagbøger - juni

09.07.21
Ketoflex, Babyyoga, Genbrugstøj du selv kan sy, Lille Vildmose - og fodboldlandsholdet ikke mindst... Vi har købt nye fagbøger, og emnerne spænder vidt i bøgerne der alle er flot vurderede af bibliotekslektørerne.

Uddrag fra lektørudtalelserne*:

Ketoflex 3-3-1: forny din krop på fire uger: "God og informativ bog om emnet med en passioneret tilgang. Letforståelig teoretisk del og inspirerende kogebogsdel, der også kan bruges af ikke direkte keto-spisere"

Babyyoga & massage: "Pædagogisk og overskuelig bog. Øvelserne er lige til at gå til, og de mange fotos hjælper til at gøre det rigtigt"

Lær at sy: "Denne genbrugssybog er nytænkende og inspirerende og giver læseren lyst til at genbruge det tøj, der allerede er i skabet"

Mærkbarhed: hvordan vi mistede følingen med livet - og hvordan vi finder den igen: "Kompetent og fascinerende indblik i det moderne menneskes vilkår. Dejligt at hvert afsnit afsluttes med spørgsmål eller øvelser, som man selv kan reflektere videre over."

Lille Vildmose: vildmosen der blev vildere: "En ualmindeligt flot og fascinerende bog om et ganske særligt stykke dansk natur, og en tour de force i dokumentationen af den forskel en fredning i denne størrelse betyder."

Flere hæklede venner for altid: tegneseriefigurer, filmfavoritter og andre velkendte figurer, du kan hækle: "Flot bog med sjove fotos. Figurerne er vellignende og vil vække jubel som legetøj eller pynt."

Holdet: fem år med det danske fodboldlandshold: "Det er en lækkerbisken af en bog, som passer fint ind i optakten til EM 2021 i bl.a. København. Med det omfattende interviewmateriale bringer Kasper Steenbach læseren helt ind i landsholdets maskinrum"

 

*En lektørudtalelse er en anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. (Kilde: Wikipedia.dk)