Nye fagbøger - november

01.12.21
Der er meget at lære i novembers indkøb af fagbøger. Lær at trække vejret, håndtere konflikter, brygge øl og lave vildt fastfood. Der er også en ny bog om True Crime og interessant læsning om Københavns historie.

Her er de bøger vi har valgt at fremhæve fra oktober måneds indkøb af fagbøger, sammen med uddrag fra lektørudtalelserne. 

En lektørudtalelse er en anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. (Kilde: Wikipedia.dk)

3 er løgnerens tal

"Bogen er yderst spændende og meget velskrevet, på trods af at beskrivelserne og de mange scenarier godt kan være ret avancerede. En bog, der ud over at underholde, også bibringer læseren en del viden."

Københavns forunderlige historie

"Teksten er præget af en grundighed og nysgerrighed der sjældent er set magen. Til tider sidder man, som læser, og føler sig som en del af historien og kan virkelig fornemme de historiske vingesus der omgiver denne smukke bog. Teksten er velformuleret og velskrevet. Det er en sand fornøjelse at læse i bogen og siderne bare flyver derudaf."

Vildt fastfood

"Moderne og uhøjtidelige opskrifter opskrifter med vildt, som ikke kræver mange timer i køkkenet. Bogens layout er i den populære nordiske rustikke stil. "

En kur mod konfliktskyhed: bliv bedre til at sige det der skal siges

"En velskrevet og grundig bog, der giver mange gode redskaber og metoder til konfliktforståelse og -håndtering, skrevet i et letlæst og hverdagsnært sprog"

Breath: en opdagelsesrejse ind i den glemte kunst at trække vejret

"Bogen er en New York Times Bestseller og vil kun blive mere populær med tiden. James Nestor skriver personligt, med henvisning til historiske og videnskabelige undersøgelser, om hvorfor og hvordan man skal fremme kunsten at trække vejret ordentligt"

Bogen om øl og andre gode sager

"Der er nogle seriøse lækkerier i denne bog. Jeg er ikke den store ølbrygger, men det er bøger som denne der kunne give mig blod på tanden, så nu er der ikke nogen undskyldning for ikke at gå i gang"