Spilanbefaling: God of War Ragnarok

06.03.23
Spilanbefalingerne er tilbage og i denne uge er valget faldet på God of War Ragnarok til PS4 og PS5

Et af mine all time yndlingsspil, God of War (2018), har fået en værdig efterfølger i God of War Ragnarok. Spillets handling foregår et par år efter forgængeren, men det er ikke svært at samle trådene fra det første spil op. 

Kratos og Atreus må forlade deres hjem og søge efter krigsguden Týr, der skal bringe Ragnarok til Asgårds dørtærskel. Det bliver starten på et storslået eventyr, hvor Atreus også må udforske sin anden identitet, Loke, og den rolle han kommer til at spille.

Man tager primært styringen over Kratos. Man har flere våben til rådighed, som man kan veksle frit imellem. Kratos’ primære våben er hans magiske økse, som desuden kan kastes fra afstand og man har også et skjold der kan parere angreb. Man kan ligeledes give Atreus’ ordrer under kampene. God of War: Ragnarök bygger videre på forgængeren; der er flere verdner, flere fjendetyper, flere våben etc. Mere af det hele!
Spillet er en fremvisning af excellence både hvad angår historiefortælling, karakterskrivning og teknisk snilde. Grafikken er gudesmuk (pun intended) og miljøerne er virkelig flotte. Lyd og soundtrack understøtter perfekt de forskellige verdner og den episke atmosfære. Banerne er fyldt med hemmeligheder og man kan bruge mange timer på udforskning. Historien er brutal, men også rørende og den fører spilleren igennem hele følelsesregistret. God of War Ragnarok er et must-play!

Du kan reservere spillet til PS4 og PS5 her: