Spilanbefaling: Kena - Bridge of Spirits

17.10.22
I denne uge anbefaler vi Kena: Bridge of Spirits til PS4

Kena: Bridge of Spirits udkom i 2021 og er udviklet af Ember Lab. Man følger Kena, en ung åndemanerske, der bruger sine magiske evner til at hjælpe de døde til åndernes verden. 

Kena skal løse mysteriet om en landsby fyldt med fortabte sjæle. Hun skal destruere dødbringende planter, som forgifter bestemte områder i byen og i den omkringliggende skov. Undervejs støder man på nogle sjove væsner ved navn “Rots", som følger med Kena. De kan hjælpe hende med forskellige opgaver, fx at angribe fjender og at flytte ting, som hun kan klatre op på. Man får løbende opgaver, man skal løse, men man kan også gå rundt på egen hånd. I takt med, at man kommer videre i spillet, lever landsbyen mere og mere op. Der kommer flere og flere indbyggere til og man låser op for nye steder, som man kan udforske. 

Spillet er virkelig smukt, eventyrligt og udfordrende. Grafikken er utrolig flot og farverig og med masser af detaljer og spillet ligner faktisk lidt en Disney Pixar-film. Stilmæssigt leder det også tankerne henimod Legend of Zelda og det er bestemt et kompliment. Har man en PlayStation 5, kan man hente en gratis opgradering til spillet, så grafikken bliver endnu flottere. Spillet ser dog rigtig godt ud på PS4 i forvejen. 

Du kan reservere Kena: Bridge of Spirits her: