"Vi har lige købt..." - april

30.04.22
Er du til True Crime, vilde haver eller mytologisk heksekunst? i april har vi indkøbt en blandet stak af godt vurderede bøger

Se titlerne og uddrag fra lektør-udtalelserne* her:

(*En lektørudtalelse er en anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. (Kilde: Wikipedia.dk))

TIL DIG DER ELSKER TRUE CRIME

Dødslægen: branden på Bornholm 1995
"En spændende beretning, der giver mere end bare kriminalhistorien og balancerer fint ift. ikke at overfortolke, men fokuserer på en forundring om en meget sammensat personkarakter, der begår en grusom handling"

TIL DIG DER VIL HAVE EN VILD HAVE

Vildere have
"En smuk havebog med kig ind i tv-værtens liv. Der er ikke tale om en konventionel havebog, her er ingen plantelister eller huskeregler. Det er mere samtaler om natur og haver, end det er en havebog med anvisninger"

TIL VEGETAREN

Vegansk aftensmad
"Indbydende og inspirerende kogebog til dem der gerne vil have, at det skal være nemt, lækkert og lige til at gå til. Kramers Instagram-fans vil kaste sig over bogen."

TIL LITTERATURELSKEREN

Marcel Proust
"Det er eminent skrivekunst om et eminent værk, som vi nu endelig har glæden af, at nyde på dansk. Har man den mindste smule interesse i Proust og hans hovedværk, er denne lille bog en uomgængelig og betydningsfuld guide til Prousts univers"

TIL DIG DER VIL VÆRE KLOGERE PÅ HEKSEKUNST

Vølvekraft & runekunst

"En ydmyg holdning til faget præger hele bogen, som er en virkelig vellykket introduktion. Formidlet i en behagelig tone, og teksten er skåret ind til det relevante og vedkommende."
 

TIL DEN SUNDE

Nødder og frø: sundhed i en håndfuld
"Opskrifterne er ment som inspiration til at inddrage frø og nødder i den daglige kost. Det fungerer fint i form af lækre spreads m.v. Anbefales varmt."