20 år som læsekreds

27.10.21
Til november fejrer Læseklubben DIVA 20 års jubilæum!

Med tiden er det blevet til ca. to hundrede titler, som flittigt er blevet læst og efterfølgende talt om i fællesskab - og ofte med biblioteket som samlingssted. Den første bog var Herbjørg Wassmos Dinas bog, hvor de efterfølgende så filmen og mødte Ole Bornedal. 

Læseklubben DIVA har også deltaget i adskillige forfatterarrangementer, både hos Rebild Bibliotekerne og andre steder. De har været med til DR-Romanprisen tre gange, hvoraf én fra læseklubben en gang har siddet i dommerpanelet. De år de ikke deltaget i DR-Romanprisen, har de læst bøgerne alligevel.

Jubilarerne skriver: "Vi får mange gode snakke om bøgerne og oftest åbner det for samtaler og associationer ind i vores eget liv. Vi har dog aldrig læst krimier - det hører en anden læseklub til."

Rebild Bibliotekerne ønsker Læseklubben DIVA stort tillykke med det 20 års jubilæum. Vi sætter stor pris på vores samarbejde og håber det holder ved i mange år endnu!

Lige for tiden læser klubben Ræk mig stjernerne af Jojo Moyes.

Er du interesseret i nogle af de titler, som Læseklubben DIVA har læst igennem årerne, så har vi samlet en håndfuld af dem her: