Mord i serier - Seriemord

09.04.19
Krimifolderen "Mord i serier - Seriermord" version 11 er ude nu!

Har en bestemt krimi ætset sig ind i din hukommelse, og er du ved at gå i opløsning over over ikke at kunne huske, hvad næste bog i serien hedder?
Nu er der hjælp til alle krimilæsere i form af denne opløsende eller måske endda oplysende oversigt med rækkefølgen i 417 krimiserier.

Hent den lige her

Det er ikke alle serier, det er 100 % nødvendigt at læse i den rigtige rækkefølge, men oftest er det en fordel, f.eks. fordi forfatteren har en idé med forløbet fra bind til bind, eller fordi de gennemgående personer udvikler sig i løbet af serien. Læses bøgerne i forkert rækkefølge, eller springer du over et bind i en serie, kan det være en syret oplevelse.

Nogle af de klassiske serier af Georges Simenon, Dorothy L. Sayers, Maria Lang og Agatha Christie er med, men der findes også andre klassiske serier af f.eks. Doyle, Trenter, McBain, Stout, Wallace, Queen og Chandler.
Spørg efter dem på dit bibliotek.

Listen er lavet af Hjørring Bibliotekerne, og redaktionen er afsluttet pr. 1. april 2019. Kom frit frem med alle opdagelser af fejl og mangler samt alle spørgsmål og kommentarer til redaktionen på Hjørring Bibliotekerne. Kontakt: bibliotekerne@hjoerring.dk

Nederst ser du et udvalg af de bedste serier vi har læst her på Rebild bibliotekerne. Alle er første bind, så klik og reservér og bliv helt opløst...nej opslugt af en ny, spændende serie!

Materialer