Foto af alle fire biblioteker
Foto af alle fire biblioteker

Nyt år - nye åbningstider

27.12.22
Vigtig information om ændrede åbningstider

Rebild Bibliotekerne er, som så mange andre, ramt af kommunens budgetstramninger, og det har fået konsekvenser på de åbningstider hvor du kan møde personalet.

Fra 1. januar 2023 vil der ikke længere være bemanding om tirsdagen på bibliotekerne i Nørager, Skørping og Terndrup. I Skørping er der ændret i tidspunkterne i de bemandede åbningstider om mandagen, onsdagen og fredagen.

Der er stadig åbent med selvbetjening hver dag fra kl. 9.00 til 21.00

Klik her for at se de nye og gældende åbningstider med betjening.

Konsekvenser for reserveringskø og eReolen

Sparekniven har også været efter vores budget for materiale-indkøb. Det betyder for dig, at du vil opleve at skulle stå lidt længere i kø til efterspurgte og populære titler. Som folkebibliotek skal vi have en bred og varieret bogsamling, og derfor kan vi ikke længere købe så mange eksemplarer af en enkelt titel.

Til gengæld skruer vi op for vores KVIKLÅN, hvor lånetiden er kortere og flere borgere derfor vil få glæde af den samme bog. 

Klik her for at læse mere om vores KVIKLÅN.

Også eReolen rammes af stramningerne, og fremover har hver borger adgang til 7 lån om måneden. Vi vil i den sammenhæng fremhæve "de blå titler", som er de titler der ikke tæller med i dine lån, og som du derfor altid har adgang til.

Under de blå titler ligger mange rigtig gode romaner, krimier og fagbøger. For eksempel er Edvard Hoems fine slægtskrønike om nybyggere i Amerika lige blevet tilgængelig. Se flere anbefalinger af bøger du altid kan låne i listen nederst.

 

Materialer