Læsefamilie-logo
Læsefamilie-logo

Skal din familie være læsefamilie? Tilmeld dig i dag!

08.01.20
Nu kan du tilmelde dig Læsefamilier hos Rebild Bibliotekerne - litterære måltidskasser for familier, der gerne vil sikre nærhed og samvær i det nye år.

Læsefamilier kan man godt sige - uden alt for meget nordjysk beskedenhed - er en bragende succes. Det startede som et projekt i 2018, hvor 75 nordjyske familier prøvede konceptet af. Nu har vi pudset og strømlinet tilbuddet, og vi har haft godt gang i udlånet af læsefamilieposerne.

Som Læsefamilie låner I en Læsefamiliepose med hjem. Hver pose har et tema (fx. Uhygge, Natur, Opfindelser) og indeholder bøger og aktiviteter nok til 3-4 ugers god gedigen familiehygge. Efter en måned bytter man posen til en ny, som man som familie går på opdagelse i. Indholdet er sammensat sådan, at det kan tages i små, lette doser, og som samlende indslag i hverdagen.

Tilmelding

Tilmeldingen til næste omgang Læsefamilier er åben nu. Forløbet strækker sig fra d. 6. feb. 2020, hvor vi holder et opstartsmøde med introduktion til forløbet, til d. 9. juni 2020, hvor vi slutter af med inspiration til videre læsning.

Hvis du er interesseret, og har børn i alderen 10+, kan du tilmelde familien ved at sende en mail til ijtvi@rebild.dk senest mandag den 3. feb, men tøv ikke med din tilmelding, da vi har begrænset antal pladser til forløbet.