Fortælletimen

Fortælletimen: At rejse - alene - er at leve (DACAPO!)

Gik du forgæves i februar, da Hanne Mortensen holdt Fortælletimen? Der var lynhurtigt udsolgt, så derfor gør vi det igen!
Tid
14:30 - 15:30
Pris
Gratis billet: Gratis
Sted
Skørping Bibliotek
Adresse

Sverriggårdsvej 4
9520 Skørping
Danmark

Hanne Mortensen fortæller om sine oplevelser med at rejse alene...

De mennesker, som man møder. De situationer, som man kommer ud for. De måder, som man kan rejse på, når man rejser alene. Fordele, ulemper og råd, f.eks. om, at række ud, når man har brug for hjælp.

Billede af Hanne Mortensen foran en plakat med Leonardo diCaprio
Billede af Hanne Mortensen foran en plakat med Leonardo diCaprio

Hanne har gennem sine rejser fået en større forståelse af verden og bl.a. erfaret, at mennesker grundlæggende er ens og har de samme ønsker overalt i verden.

Hun mistede sin mand for 10 år siden, og de havde altid rejst meget. Så da hun blev alene, var hun klar over, at hun selv havde ansvaret for at komme ud ad døren. Hun rejser 3-4 gange om året og mindst to af gangene nyder hun at rejse alene i Europa.

”Ikke ret mange i den modne alder har mod til at rejse alene, men det er ikke farligt, og man får meget nemmere kontakt med andre. Jeg går ikke i panik over, at et tog bliver aflyst eller et fly omdirigeret, for jeg har tid nok.”

Fortælletimen logo

Vi er alle fulde af gode historier. I Fortælletimen inviterer vi lokale ind for at fortælle om noget fra deres liv. Har du noget på hjerte som andre skal høre? Så kontakt Charlotte Meng på icmkr@rebild.dk, eller ring på 99 88 77 44.