Opskrifter på vegetariske retter, der kræver et minimum af anstrengelser, men trækker grønsagernes individuelle smage helt frem i billedet. Der er fokus på 20 smagsingredienser, der vil umami-bombe dine grønsager og hæve aromaerne til nye højder. For alle, der holder af sund og lækker hverdagsmad
Emner
grønsagsretter vegetarretter
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet - inkl. fagbøgers opstilling (DK5)
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Opstilling (DK5)
64.15
Bidrag af
Originaltitel
Flavour
ISBN
9788711980590
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
317 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Hvis denne bog ikke positivt kan ændre dit forhold til vegetarkøkkenets lækkerier, er der intet der vil. Smagsoplevelserne drypper simpelthen ned af siderne. En del ledsagetekst følger retterne, så man aldrig er i tvivl, når man vil genskabe de smukt fotograferede retter. Alt er nemt at gå til, men kræver en del ingredienser, der dog er lette at skaffe