- Bog
Den store bagedyst : de bedste opskrifter fra jul & nytår (Jul & nytår)
(2016)
Jule- og nytårsfavoritter i form af konfekt, småkager og store festkager fra tre sæsoner af "Den store bagedyst"
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet - inkl. fagbøgers opstilling (DK5)
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Opstilling (DK5)
64.12
Bidrag af
ISBN
9788711564974
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
120 sider
Forlag
DRLindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Flot og veltilrettelagt julebagebog. Konfekten og kagerne ligger i den svære ende, men bogen er absolut anbefalelsesværdig, og ingredienser som fx marcipan, pistacie, honning, nødder, nougat, abrikoser, chokolade, mandler, vanilje, svesker, havtorn, appelsiner, hindbær, ingefær, nelliker, kvæder, cognac, lakrids, rørsukker, kardemomme, muskat, kanel og kirsebær kan vel begejstre de fleste kageentusiaster