Børn & forældre

Velkommen til børnenes bibliotek!

Hos Rebild Bibliotekerne har vi massevis af gode bøger til børn i alle aldre. Vi mener nemlig, at alle børn skal have adgang til at læse bøger i stakkevis

Vi har både de sjove, de triste, de spændende, de fantastiske og meget, meget mere. Gå på opdagelse på vores hylder, vi giver gerne en god anbefaling.

Her på siden finder du også information om bibliotekernes børnearrangementer og tilbud til børnefamilierne - kig f.eks. på vores læsefamilieposer.

Har du brug for inspiration og tips til at styrke dit barns sprog og læselyst, kan du læse mere om Sprogsporet, Læsesporet og eReolen Go!

Tilbud til skoler og institutioner

I Rebild Kommune driver vi børnebibliotek på mange måder. Vi har naturligvis vores lokaler på bibliotekerne i Støvring, Skørping, Terndrup og Nørager, men vi bevæger os også på vores elektroniske platforme, i formidling ud af huset og i mange forskellige projekter og arrangementer.

Vi ser det som vores fineste opgave at understøtte børns læselyst og gøre litteraturen spændende og tilgængelig. At skabe overraskelser og formidle kulturelle aktiviteter, skabe nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse i litteraturen og lære mere.