Airfryer-fan?

12.02.24
Er du også hoppet med på trenden med den lille mirakel-varmluftsovn?

Der udgives et hav af kogebøger i øjeblikket, og vi har indkøbt en del af dem - også en enkelt om actifryeren. Forskellen på de to maskiner er, at actifryeren har en slags rørearm, så man slipper for at vende maden undervejs. Det er dog airfryeren der er den mest populære blandt danskerne, og også den der findes flest bøger om.

Mere inspiration på nettet

Reserveringskøen er lang, og hvis du venter i kø, findes der heldigvis blogs på nettet, hvor du kan finde inspiration.

Vi anbefaler fx Gittes blog "Noget i ovnen". Gitte er tidligere bibliotekar fra Randers, og hun laver nem hverdagsmad, med opskrifter der er godt beskrevet. Du kan også følge hende på Facebook, og hun er altid flink til at svare, hvis du skriver til hende.

Madens Verden har også mange nemme opskrifter til Airfryeren, og også god inspiration til nybegynderen.

Mummum er aktuel med en kogebog, og der er pt. lang kø på. Mens du venter, kan du besøge deres blogunivers og finde mange af opskrifterne der.

Facebook

Hvis du er på Facebook, kan du melde dig ind i diverse grupper og få inspiration fra andre glade "airfryere". Du kan også dele dine egne opskrifter og være med til at inspirere andre. 

Klik her for at komme til gruppen der administreres af Britt Andersen - forfatteren bag de første airfryer-kogebøger på markedet.

Klik her for at komme til gruppen "Airfryer - for alle" med over 4.000 medlemmer

Materialer