I er vilde med oprydning!

26.09.23
Lige nu er der rigtig mange i kø til bogen "Ryd op: få styr på dit hjem og ro i dit liv".

Det er nemt at forstå, for det er en bog med enkle råd, der er sat overskueligt op i et enkelt layout. Desuden er forfatteren kendt fra TV2-programmet "Vi drukner i rod", så kendis-faktoren har nok også noget at sige. 

Hvis du er en af de mange der venter på det bliver din tur, vil vi anbefale nogle af de andre bøger vi har om oprydning. 

Klik her for at stille dig i kø til "Ryd op: få styr på dit hjem og ro i dit liv". 

Magisk oprydning

For nogle år siden var den japanske oprydnings-guru Marie Kondo noget af det hotteste indenfor genren, men hun er gået hen og blevet upopulær, efter at hun har indrømmet, at hendes metode er lige lovlig krævende, hvis man samtidig har tre små børn (!).

Alligevel anbefaler Heidi bogen, for metoden fejler ikke noget, og man kan jo selv bestemme, hvor meget man gør ud af den. 

"Siden jeg læste bogen, har jeg organiseret mine ejendele i kategorier og bokse, og har fundet en metode til at folde mit tøj, så det ikke bare er nemt, men faktisk også meditativt. Bogen har haft kæmpebetydning for min måde at bo på.

Hvis du kan læse på engelsk, anbefaler jeg også bogen "Spark Joy", der går endnu dybere ind i metoden - på en sjov og illustrativ måde".

Her kan du dykke ned i de andre glimrende alternativer om oprydning og organisering - både med og uden østens magi

Materialer