pige læser i hængekøje

Nye fagbøger - januar

28.01.21
Vi får hele tiden ny, spændende faglitteratur på hylderne.

Faglitteratur rummer alt hvad hjertet begærer: debat, historie, madopskrifter, strikkeopskrifter, biografier og meget, meget mere. Her får du fem bud fra stakken med de nyeste fagbøger - du kan bestille dem nederst på siden:

Den svenske journalist Åsa Linderborg var dybt engageret i den svenske #metoo-debat. I "Året med 13 måneder" fortæller hun historien sine oplevelser.

I en tid hvor coronaen sætter en stopper for den store rejseaktivitet, er der mange der i stedet kigger sig omkring i vores smukke land. "Hærvejen" af Jesper Asmussen er en turguide til en af de virkeligt klassiske ruter.

Og når vi nu er ved at rejse, så kan du i Robert Mcfarlanes "Underland" tage med på en tur gennem alle de mysterier og hemmeligheder der gemmer sig under jorden.

Vi skal spise grønt og sundt, men hvordan bliver man ved med at finde på? I "7 nye måder" giver Jamie Oliver inspirerende bud på hvordan du skaber nye retter af velkendte ingredienser.

Og ja, så er der det med rejserne igen. Hele Danmarks museumsinspektør og globetrotter Rane Willerslev deler i "Ekspeditioner: fra tundraen til savannen" ud af sine mange, ofte dramatiske rejseoplevelser. Anbefales til alle der har lyst til at rejse verden rundt fra lænestolens trygge favn.