Praktikanten anbefaler: Apollons Prøvelser

09.11.21
Vi har besøg af Leah, som er praktikant hos os i denne uge.

Leah anbefaler Apollons Prøvelser af Rick Riordan. Bogen handler om den græske mytologi, og er en fortsættelse af Percy Jackson- og Olympens Helte-serierne.

Leah skriver om bogen: "Jeg har altid været interesseret i græsk mytologi og stødte i den forbindelse på Rick Riordans forfatterskab. Jeg startede med bøgerne om Percy Jackson og bevægede derefter videre til Olympens Helte-serien. Nu er jeg igang med Apollons Prøvelser, hvor jeg er kommet til 3. bind, som hedder "Den brændende labyrint". Jeg anbefaler serien til dem som er vilde med græsk mytologi, fantasy og ungdomslitteratur. Udover, at bogen er spændende, så er den er også hylemorsom. Det er en af de bøger jeg har grinet mest til".

Leah går på Mejlby Efterskole, som er en efterskole for ordblinde. Dette er også en af grundene til, at Apollons Prøvelser appellerer til hende; mange af karaktererne i bogen er nemlig også ordblinde og derfor har det været nemt for Leah at relatere til dem.

Men ordblindhed stopper ikke Leah fra at læse. Lige for tiden er hun i gang med Iliaden, af Homer, som hun læser på engelsk. Det er super godt gået! 

Du kan reservere første bind af Apollons Prøvelser her: 

Er du - ligesom Leah - vild med græsk mytologi, så anbefaler vi disse titler: