eReolen - bøger du altid kan låne

10.11.23
Hvis du har brugt din kvote, eller når bibliotekernes forbrugsgrænse er nået, er der stadig titler du altid kan låne

Hvis du er flittig bruger af eReolen, har du nok opdaget, at det i slutningen af måneden ikke altid er muligt at låne flere lydbøger. Det skyldes, at bibliotekets budget for den måned er opbrugt. Hver gang der sker et lån på eReolen, betaler biblioteket for det, og jo flere der låner, jo hurtigere er månedens penge brugt. 

 

Sparekniven

Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, for vi synes selv eReolen er et rigtig godt tilbud, og vi er glade for, at så mange bruger den. Men som et led i kommunens budgetnedskæringer, har vi måtte skære i både fysiske og digitale bøger, personaletimer, bemandede åbningstider osv. Vi møder stor forståelse fra vores lånere, og det siger vi tak for. 

Godt nyt

Heldigvis findes der dét vi kalder "Blå titler". Det er titler du altid kan låne, og du finder dem under kategorierne på forsiden. Dem kan du låne så mange af du vil, og der er både børnebøger, romaner, krimier, biografier og fagbøger. Klik her for at se hvordan du søger de blå titler frem.

eReolens redaktion har også skrevet en artikel, hvor de anbefaler nogle af de bedste titler til enhver smag. Klik her for at blive inspireret af listen med "de bedste blå titler".

Se også listen herunder, hvor vi har fremhævet nogle fede læseoplevelser som du altid kan låne:

Materialer