Skolefolder

Her finder du den nyeste udgave af folderen med vores tilbud til folkeskolen

Vi ser det som vores fineste opgave at understøtte børns læselyst og gøre litteraturen spændende og tilgængelig. At skabe overraskelser og formidle kulturelle aktiviteter, skabe nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse i litteraturen og lære mere.

Man kan læse med både øjne og ører – fælles er dog, at man altid bliver lidt klogere på verden når man læser.

Hvorfor skal dine elever besøge folkebiblioteket?

På biblioteket kan man finde bøger i alle genrer, sværhedsgrader og tykkelser. Vi arbejder benhårdt på at formidle gode læseoplevelser men vi ved, at bøgerne er i skarp konkurrence om elevernes opmærksomhed. Det er derfor vigtigt, at alle kender til de muligheder biblioteket byder på og vi gør os umage for at have spændende bøger på hylderne, som man har lyst til at læse.

Biblioteket understøtter generelt skoleaktiviteter og tilbyder særlige aktiviteter målrettet udvalgte skoletrin, f.eks. Booktalks og Smart-Parat-Svar. Her oplever dine elever, at biblioteket er et rum til oplevelse - ikke ”bare” en bogsamling.

Biblioteket er et offentligt rum, som kan bruges både som mødested, udstillingssted, arbejdssted, læringssted, opdagelsessted, nysgerrighedssted og meget andet – for alle borgere og ofte på samme tid.

Biblioteket giver adgang til information, hjælper med at finde vejen dertil, er et neutralt sted og et sted for alle. I vores helt ny skolefolder kan du læse mere om vores tilbud til skolerne. Har du spørgsmål, en god ide eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.