Det læser vi lige nu!

08.03.24
Når der er tid på personalemødet, snupper vi lige en runde med hvad vi læser lige nu.

Det kommer der altid en god og livlig snak ud af. Vi inspirerer hinanden, og nu deler vi listen med jer:

Katrine 

læser fjerde bind i serien der begynder med den her. Den er på engelsk, og vi har kun første bind. Når du har læst dén, skal vi nok skaffe de næste til dig fra andre biblioteker

Mette

er helt blæst bagover af den her lettilgængelige og super godt formidlede bog om kræftens historie

Signe

har nydt sin første Colleen Hoover-bog på sin vinterferie, og hun klukker af grin over fjerde bind i serien om Torsdagsmordklubben, der bare bliver sjovere og sjovere.

Regitze

læser denne formidable fagbog som var det en roman. Flere i personalegruppen har læst den og var enige om at det er en forrygende - og sand - fortælling, til alle der interesserer sig for historie og kunst. 

Peter

er godt underholdt af Abercrombies serie Det splintrede hav. Rå og sarkastisk fantasy, til dig der savner Game of Thrones. 

Lone

er lige blevet færdig med Saalbachs rørende og sarkastiske roman om patriarken Thorkil, der nu er på plejehjem. Romanen rammer lige i hjertet, når man har forældre i samme livssituation.

Siki

har fået en masse viden om sommerfugle og Sibirien, i den biografiske roman om den tyske botaniker, soldat og gartner, Fritz Dörries. 

Heidi

lytter til en ny svensk krimiserie, hvor hovedpersonen har fået til opgave at skrive videre på Millenium-trilogien. Sideløbende sker der et forfærdeligt attentat på en familie på Midsommaraften, og vi kommer både til Kina og Cuba.

Som papirbog læses de nye noveller af Thomas Korsgaard, og det er bare helt utroligt som den unge mand kan gengive karakterer og stemninger fra små jyske byer..!

Linus

er på eventyrlig rejse til en parallelverden i Stephen Kings nye roman, som foruden kampen mellem det gode og det onde, og har et far/søn-tema. 

Charlotte

er betaget af den lille, stilfærdige roman, der har et smukt og enkelt sprog. En kvinde er flyttet fra storbyen og ud på landet, og her møder hun bl.a. en række skæve eksistenser.

Poul

er meget begejstret for den nye oversættelse af Tolstojs Opstandelse, som er så ny, at den ikke er kommet på biblioteket endnu. Den er let at læse, og han anbefaler den varmt, hvis man vil give sig i kast med de store russere.

Klik her for at læse mere om Opstandelse på saxo.dk