Fede fortællinger i spillenes verden - Final Fantasy VII Remake

04.10.21
I denne uge anbefaler vi Final Fantasy VII Remake til PS4

I denne nyfortolkning af kultklassikeren med samme navn, spiller man som lejesoldaten Cloud Strife. Hans mission er - sammen med en gruppe sabotører - at bombe en reaktor i industribyen Midgar. Før han får set sig om, befinder Cloud sig i en højpolitisk magtkamp og bliver drevet på flugt af magtfulde og onde fimaer. På sin rejse ud af Midgar, bliver han viklet ind i adskillige skæbner, samtidig med at der gradvist bliver åbnet op for Clouds mystiske fortid. 

Final Fantasy VII Remake er et grafisk vidunder. Der er et dybt og omfattende level-system, hvor du kan bygge dine karakterer på vidt forskellige måder. Kampsystemet er ligeledes tilfredsstillende og i kampes hede har du mulighed for at skifte karakter. Dette gør at hver kamp føles anderledes. Spillet er også rigt med referencer til virkeligheden, hvor der især rettes skyts mod kapitalisme, store korporative virksomheder og klima-skurke. 

Du kan reservere Final Fantasy VII Remake til PS4 her: 

Final Fantasy er en japansk spilserie, og har stilmæssigt meget tilfælles med fx manga og anime. Hvis det er noget for dig så anbefaler vi disse titler: