Fede fortællinger i spillenes verden - part 3

22.08.21
Vi er tilbage med ugens spilanbefaling. Denne gang handler det om Star Wars Jedi: Fallen Order, som kan spilles på samtlige platforme.

Historien udspiller sig nogle år efter jedi'ernes udslettelse og man spiller som den unge Cal, en tidligere jedi-lærling. Han bliver viklet ind i et hæsblæsende eventyr, hvor han og hans kompagnoner sætter ud for at søge efter den næste generation af jedi-riddere.

Et par ord fra bibliotekaren: "Jeg havde absolut ingen forventninger til Star Wars Jedi: Fallen Order, men blev meget positivt overrasket. Vi har en spændende historie, velskrevne karakterer, og et belønnende og tilfredsstillende kampsystem. Vi har noget af det bedste banedesign jeg længe har oplevet i et spil; de forskellige planeter som man besøger, indgyder til udforskning og man bliver stillet overfor hjernevridende puzzles, der kun er overgået i The Legend of Zelda-serien.
Star Wars Jedi: Fallen Order er en virkelig solid spiloplevelse og jeg garanterer, at du er underholdt fra start til slut." - Linus Bergø Karlsson.

Du kan reservere Star Wars Jedi: Fallen Order her: 

Ønsker du at dykke yderligere ned i Star Wars-universet, anbefaler vi disse titler: