Fede fortællinger i spillenes verden: Spider-Man

09.11.21
I denne uge anbefaler vi Spider-Man til PlayStation 4.

I Spider-Man fra 2018, giver du gas som Peter Parker. Du svinger fra bygning til bygning i dit spindelsvæv og deler ørertæver ud til alskens skurke og forbrydere. I stedet for en fortælling om hvordan Peter Parker bliver til Spider-Man, bliver man kastet ind i historien et godt stykke tid efter, at vores hovedperson har fået sine superkræfter. 

Man spiller sig igennem et fint repetoire af skurke, som vi kender fra tegneserien og filmene - alt dette i en flot og levende version af New York City. Jeg blev aldrig træt af at stryge afsted mellem skyskrabere og tætte skarer af mennesker og biler. Det er altså bare rigtig sjovt. 

Personligt synes jeg, at spillet udmærker sig mest med sit dybe kampsystem. Man låser gradvist op for nye evner, som man kan bruge i kampens hede og det er mildt sagt mega underholdende. Der er også et utal af Spider-Man kostumer - alle med forskellige egenskaber, som man ligeledes kan bruge imod sine fjender. Spider-Man er et bundsolidt spil, som jeg varmt kan anbefale.

Du kan reservere spillet her: