Nye fagbøger - september

29.09.21
Inspiration til flere grønne planter i hjemmet, håndbog i at sige fra overfor seksuelle krænkelser, svampe, tennisstjerner og lækkerier fra vinderen af Bagedysten. Vi har købt godt ind i september.

Her er de bøger vi har valgt at fremhæve fra september måneds indkøb af fagbøger, sammen med uddrag fra lektørudtalelserne. 

En lektørudtalelse er en anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. (Kilde: Wikipedia.dk)

Sig fra!

"Yderst brugbar bog til at kortlægge seksuelle krænkelser og konsekvenserne heraf. Begreberne defineres og danner et fælles sprog, så det bliver lettere at tale om krænkelserne."

Vilde svampe: naturens bedste spisesvampe

"En flot og indbydende bog, der både inspirerer og vejleder. Man får umiddelbart lyst til at tage bogen med ud i skoven, og komme i gang med indsamlingen."

Al den vrede: Serena Williams i en hvid verden

"Meget læseværdig, ærligt reflekterende sportsbiografi, der, med sit skarpe fokus på den systemiske racisme, hæver genren niveauer op og samtidig fortæller en helt utrolig familiehistorie om en fattig mands ambitioner for sine døtres fremtid."

Plantelykke: skab grønne oaser i dit hjem

"Inspirerende og flot layoutet bog, som appellerer til folk med interesse for planter i moderne boligindretning. Især nybegyndere inden for planter vil hente ny viden..."

Kogekunst

"Hendes version af en snurre, der er blevet til en blomst med 7 snaskede, bløde remonce-midter er en genistreg - det samme gælder for babkaens dejlommer."