Fede fortællinger i spillenes verden: Call of the Sea

06.09.22
I denne uge anbefaler vi Call of the Sea til PS4

Call of the Sea udkom tilbage i 2020 og er udgivet af Out of the Blue Games. Spillet foregår i 1930´erne. Man følger den unge kvinde, Norah, der er taget afsted for at lede efter sin mand, Harry, der forsvandt på en ekspedition i Stillehavet. Norah lider af en mystisk sygdom og Harry var på jagt efter noget, som kan kurere hende.

Call of the Sea er et puzzlespil, og Norah medbringer en notesbog, hvor alle de vigtigste opdagelser noteres, så man løbende kan bladre tilbage for at søge efter vigtige ledetråde. Der er masser af udfordrende puzzles undervejs, og løsningerne findes ved at udforske omgivelserne. 

Spillet er både spændende, fascinerende og superflot. De mange tropiske omgivelser er virkelig godt lavet, og det skaber en troværdig atmosfære, hvor man virkelig tror på, at man befinder sig på en tropeø. Dette er vigtigt, idet ledetrådene hovedsageligt er at finde i ens omgivelser. Tempoet er stille og roligt og der er ikke kampe eller lignende, som kan stresse eller distrahere. Derfor vil jeg mene, at Call of the Sea kan spilles af de fleste - det henvender sig dog mest til unge og voksne. 

Du kan reservere Call of the Sea her: