Spilanbefalinger

15.06.23
Sommeren står for døren og for de fleste betyder det hygge på stranden, solbadning på terrassen eller chartertur til (endnu) varmere himmelstrøg.

... Men som ægte gamer tilbringer du selvfølgelig sommeren indenfor, i et mørklagt værelse, med en energidrik i den ene hånd og controlleren i den anden. Her er tre spilanbefaler til dig! 

Star Wars Jedi: Survivor:
Efterfølger til det fremragende Star Wars Jedi: Fallen Order, fra 2019. Genindtag rollen som jedi'en Cal Kestis og hjælp ham og hans venner i deres søgen efter en ny generation af jedi'er. De kommer på sporet af en ældgammel jedi-orden og kommer ved et tilfælde til at befri en magtfuld og hævngerrig fjende. Udforsk større planeter og opdag nye jedi-egenskaber. Cal har fire forskellige kampstillinger, som kan anvendes i kamp - bl.a. kan man nu bære lyssværd og skydevåben samtidigt. Et virkelig underholdende og godt spil. Anbefales på det kraftigste! 

Resident Evil 4: 
Tag med Leon Kennedy på mission i en øde region af Spanien for at redde den amerikanske præsidents datter. Men missionen ender galt, da en lokal kult med zombier efterlader ham i en kamp for overlevelse. Spillet er et remake af originalen af samme navn fra 2005, med opdateret grafik og enkelte justeringer til gameplayet. Er man til horror og puzzle-solving, er dette spil for dig. 

Dredge: 
Vi har at gøre med en blanding af fiskesimulator og Lovecraftiansk horror. I Dredge sejler du din lille fiskebåd rundt mellem øerne og fanger fisk via simple minispil. Der er forskellige fisk at fange og hver art af fisk har deres egen form, som du skal have til at passe i dit lastrum. Din båd kan løbende opgraderes med bedre motorer, lys og fiskegrej. Om natten er der andre væsner at fange, men andre farer lurer. Inde på land ligger faren dog også på lur. Der er intriger mellem folkene i havnebyen og et mysterie der skal opklares. En original titel, som går ad utraditionelle veje. 

 

Du kan reservere spillene her: