Spilanbefaling: Wonder Boy: The Dragon's Trap

12.01.23
Årets første spilanbefalinger bliver Wonder Boy: The Dragon's Trap til PS5

Wonder Boy-serien går helt tilbage til de spæde Nintendo-dage i 1980'erne. Wonder Boy: The Dragon's Trap udkom oprindeligt i 1989, og har det fået en gevaldig ansigtsløftning. Grafik og lyd er således blevet moderniseret.

Man spiller som Wonder Boy, der desværre bliver underlagt en forbandelse, som forvandler ham til en øgle. Spillet går så ud på at løfte forbandelsen. Herefter får man lov til at udforske spillets verden - der er ingen vejviser og man vælger selv hvor man går hen. Når man udforsker banerne finder man items og spor, der kan åbne andre områder i spillet. Senere lærer man at forvandle sig til andre skikkelser, der alle har forskellige egenskaber - fx kan Wonder Boy forvandle sig til en fiskemand, så man kan trække vejret under vand, eller en mus, så man kan klemme sig ind i snævre passager. Plus meget mere! 

Wonder Boy: The Dragon's Trap er en såkaldt sidescroller og foregår i 2-D perspektiv. Spillet har en funktion, hvor man til en hver tid kan skifte til "retro mode", hvor grafik og lyd skifter til det originale pixel-design. Det er en ret fed ide.

Du kan reservere spillet her: